Vi som jobbar här:


Anette Nilsson

För dig som vill landa i någon mjuk form av yoga, som samtidigt är läkande, stärkande, lugnande, så erbjuder jag Sensing Yoga, Yinyoga och Restorative Yoga.

Hos mig kan du även få massageterapi, vilken innefattar olika former av massage bl.a. svensk klassisk, avslappnings-, koppningsmassagemoch hot stone. Kan kombineras med LED-ljusbehandling (läkande ljusbehandling med infrarött och rött ledljus). Även öronakupunktur, EFT (mindful tapping) och hypnoterapi.

Stavgång, vilken kan avslutas med en gående meditation.

Friskvård har jag arbetat med sedan år 2000 och älskar verkligen mitt yrke!

Förutom yogan, så ansvarar jag Energikällan och har även behandlingar där.

Tel 0703-515249

Mer info på www.anettesmassageterapi.com

Kristina Dellholm

På Energikällan erbjuder jag Kognitiv beteendeterapi (KBT), handledning för grupper och mentorskap för ledare. Jag erbjuder även hälsocoaching och klimakterierådgivning för kvinnor i åldersspannet 40-60 år.

När jag inte är på Ekeliden arbetar jag med arbetshälsa och personalutbildning på företag, förskolor/skolor samt inom företagshälsovård.

Mer info: www.dellholm.se

Tel: 079 - 313 1099

E-post: kristina@dellholm.se

Boka gärna tider via Boka Direkt (finns även som app)

Carina Sigurdh 

Arbetar som samtalsterapeut, coach och mindfulnessinstruktör.

Jag är yogalärare och har yogaklasser i Samayoga varje vecka. En yogaform som baseras på Hathayoga men inslag av mindfulness. En kraftfull yoga som balanserar dig.

Håller även i Stressreducerande yoga, vilken är enklare yoga, mindfulness, andningsövningar och avslappning där vi balanserar och återhämtar oss.

För övrigt är jag verksam som barnmorska.

Tel. 0709-647 963 

För mer info www.livsrummetterapi.se